Udfyld enten nedenstående felter eller skriv til info@firmajulekortet.dk for bestilling.
Betaling er pr. faktura og efter bestilling, modtager man en korrekturfil til godkendelse.

Ved bestilling accepteres de generelle betingelser, som kan læses her


Julekort nr.:

Antal (min. 50)

A value is required.

Firma

A value is required.

Adresse

A value is required.

Post nr. og by

A value is required.

Kontakt person

A value is required.

Telefon

A value is required.Invalid format.

E-mail

A value is required.Invalid format.

Logo på forsiden?

Logo på indersiden?


Upload logo

Tekst i kortet

Inspiration

Inspiration til tekst i julekort

Nedenfor er forskellige mere eller mindre almindelige julehilsner til inspiraition. Det er helt i orden at kopiere teksten ind i bestillingen, hvis der en en tekst som kan bruges.

Med ønske om en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Tak for et godt samarbejde i 2013. Vi håber at det nye år må bringer flere flere spændende opgaver, som vi i fællesskab kan løse.

Med et stort tak for året der går på hæld, ønsker vi dig og din familie en dejlig jul og et rigtig godt nytår.

Vi sender hermed de bedste ønsker om en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Samtidig vil vi gerne sige tak for det gode samarbejde i det forløbne år.

Glædelig jul og godt nytår.
Merry Christmas and happy newyear
Frohe weihnachten und ein gutes neues jahr

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul, med håbet om at den bliver nydt sammen med dem I holder af. Pas godt på jer selv og hinanden.

Året 2013 har været fyldt med spændende udfrodringer i mange forskellige størrelser. Langt de fleste har vi klaret rigtig godt og vi føler at vi er kommet styrket ud af året.
Tak for samarbejdet i det forløbende år. Vi håber at også du/I er kommet godt ud af året og vi glæder os til igen at tage udfordringerne op i 2014.
Glædelig jul og godt nytår.

2013 har på mange måder været et godt år, hvilket vi kan takke vores mange loyale kunder og gode samarbejdspartnere for.
Vi håber at fremgangen fortsætter i det nye år - vi vil i hvert fald gøre vores til fortsat at være blandt de bedste i branchen.
Rigtig god jul til jer og jeres familie og tak for 2013.

Støtte

Læs mere her

Støt en hjælpeorganisation

Julen har altid været hjerternes fest. Og det har også altid været en god skik at tænke på dem, som af den ene eller anden årsag, har det mindre godt. Så hvad er mere nærliggende end at donere et beløb til en af de nedenstående organisationer.

- WSPA Danmark
- Sunway Children børnehjemmet

Det er selvfølgelig frivilligt om man ønsker at støtte, da vi ikke synes det er fair bare at lægge prisen oven i kortet. Derfor kommer der, his du vælger at støtte en af organisationerne, ekstra 10% oven i prisen.

WSPA
WSPA kæmper for at dyr rundt om i verden får bedre vilkår og arbejder bl.a. for at stoppe dyreshows, hvor vilde dyr udnyttes som underholdning for mennesker. Et af projekterne som de arbejder med i EU og dermed også Danmark, er bedre vilkår til de mange malkekøer som aldrig ser dagens lys.

Sunway Children
Sunway Children er et børnehjem i Indien drevet af ildsjælen Yrsa Grüning. Alle børnene på børnehjemmest går i betalingsskole, det bedste tilbud de kan få. De giver desuden gratis lægehjælp, hvis folk ikke selv har råd, og har der ud over, bygget brønde for at reducere smittekilder til sygdomme blandt lokalbefolkningen.

Støttetekst og logo
på bagsiden?

Tilmeld mig nyhedsbrev fra firmajulekortet.dk


    

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på første køb!

Hold kontakten ved lige.

Sørg for at kunder og samarbejdspartnere føler sig værdsat. Send dem et julekort, og sig tak for det forgangne år.

Skil dig positivt ud!

Det er bevist at folk synes det er rart at få post, frem for endnu en mail, et nyhedsbrev, en sms m.m. der bare risikere at drukne i mængden.

Tænk anderledes.

Giv et kort til alle handlende i jeres butik. Skriv f.eks. Tak for handlen og på snarligt gensyn og giv så f.eks. rabat på næste handel.

Hjem