Støt en hjælpeorganisation

Julen har altid været hjerternes fest. Og det har også altid været en god skik at tænke på dem, som af den ene eller anden årsag, har det mindre godt. Så hvad er mere nærliggende end at donere et beløb til en af de nedenstående organisationer.

- WSPA Danmark
- Sunway Children børnehjemmet

Det er selvfølgelig frivilligt om man ønsker at støtte, da vi ikke synes det er fair bare at lægge prisen oven i kortet. Derfor kommer der, hvis du vælger at støtte en af organisationerne, ekstra 10% oven i prisen.

WSPA
WSPA kæmper for at dyr rundt om i verden får bedre vilkår og arbejder bl.a. for at stoppe dyreshows, hvor vilde dyr udnyttes som underholdning for mennesker. Et af projekterne som de arbejder med i EU og dermed også Danmark, er bedre vilkår til de mange malkekøer som aldrig ser dagens lys.

Sunway Children
Sunway Children er et børnehjem i Indien drevet af ildsjælen Yrsa Grüning. Alle børnene på børnehjemmest går i betalingsskole, det bedste tilbud de kan få. De giver desuden gratis lægehjælp, hvis folk ikke selv har råd, og har der ud over, bygget brønde for at reducere smittekilder til sygdomme blandt lokalbefolkningen.

Gå til bestilling        Gå til julekortene

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på første køb!

Køb et unikt julekort. Slut med masseproduceret kort, som genoptrykkes år efter år.

Her gælder først til "mølle princippet" og der et kun én kunde pr. kortdesign!

Hold kontakten ved lige.

Sørg for at kunder og samarbejdspartnere føler sig værdsat. Send dem et julekort, og sig tak for det forgangne år.

Hjem